Pollennieuws en Wachtkamerschermen® zijn een unieke samenwerking aangegaan. Wachtkamerschermen biedt een narrowcasting oplossing waarbij er een tv-uitzending vertoond wordt in wachtkamers bij bijvoorbeeld huisartsen, fysiotherapeuten, apotheken en ziekenhuizen. De uitzending wordt zelf samengesteld door de praktijk of het ziekenhuis. Sinds kort kunnen deze praktijken of ziekenhuizen ook actuele informatie van Pollennieuws in hun uitzendingen plaatsen, zodat de kijkers worden geïnformeerd over de hoeveelheid pollen in de lucht.

In het geval van de zorgsector worden de kijkers in de wachtkamer op ongedwongen wijze voorzien van praktijkinformatie en mededelingen. De uitzending wordt afgewisseld met ontspannende en informatieve onderwerpen. Pollennieuws is er daar één van!

In samenspraak met Pollennieuws ontwikkelde Wachtkamerschermen® een toepassing, waarbij er actuele informatie over de pollenverwachting getoond wordt. Op het scherm is een kaart van Nederland zichtbaar, waarin de verwachting met kleuren is aangegeven. De toepassing ververst automatisch zodat de informatie altijd up-to-date is.

Rik Teunissen van Wachtkamerschermen® geeft aan dat de toepassing van Pollennieuws goed is ontvangen: “Er wordt door onze klanten veelvuldig gebruik gemaakt van de toepassing van Pollennieuws. Het is een actueel onderwerp dat een groot gedeelte van de Nederlandse bevolking aangaat. Iedereen kent wel iemand met hooikoorts of is zelf bekend met de klachten.” Verder geeft Rik aan dat de toepassing van Pollennieuws niet alleen door klanten binnen de zorgsector gebruikt wordt, maar ook door bedrijven, sportclubs, kappers, onderwijsinstellingen en horecagelegenheden. “Want ook onder deze kijkers zitten ongetwijfeld mensen die willen weten hoe de pollenverwachting er uit ziet.”, aldus Rik. “Wij zijn blij met deze samenwerking, omdat wij onze klanten constant willen voorzien van nieuwe toepassingen. En door de samenwerking met Pollennieuws kunnen we onze klanten actuele informatie aanbieden die hun doelgroep echt interesseert!”

voor meer informatie over wachtkamerschermen zie de website www.wachtkamerschermen.nl >>